Display More
To Koło NosFortuny z trzema poziomami skrywa dla Ciebie całe mnóstwo fantastycznych nagród, między innymi zestaw kostiumowy wielkanocnego króla, zestaw kostiumowy minizjawy i więcej! Zakręć od 03.02. (11:00) do 08.02. (godz. 11:00 CET) Kołem NosFortuny z trzema poziomami i zgarnij jeden z wielu potężnych przedmiotów!
Szczęście na trzech poziomach
To wyjątkowe Koło Fortuny ma trzy poziomy, na których czekają na Ciebie fantastyczne nagrody:
Zakręć Kołem NosFortuny za 20 NosDolarów za jedno zakręcenie na poziomie 1, zbierz cztery klucze i już możesz przez 15 minut próbować swojego szczęścia na poziomie 2. Tam czekają na Ciebie szczególnie poszukiwane skarby, a Ty masz również większą szansę na lepsze nagrody. Każde zakręcenie na poziomie 2 kosztuje 65 NosDolarów.
Jeśli na drugim poziomie zbierzesz kolejne cztery klucze, możesz przez 10 minut kręcić Kołem NosFortuny na poziomie 3. Tutaj znajdziesz najcenniejsze ze wszystkich wygranych z najwyższymi szansami. Każde zakręcenie na poziomie 3 kosztuje 100 NosDolarów.
Po 15 minutach na poziomie 2 lub 10 minutach na poziomie 3 powrócisz na poziom 1 i musisz ponownie zebrać klucze, aby wejść z powrotem na drugi i trzeci poziom.
Możliwe wygrane na poziomach 2 i 3:
- Skrzynia ze Skinem Broni "Czekoladowy Sen"
- Zestaw Kostiumowy Upiornego Sługi Bożego
- Zestaw Kostiumowy Wielkanocnego Króla
- Zestaw Kostiumowy Minizjawy
- Zwój Ochrony Karty Specjalisty Niskiego Poziomu (Premium)
- Zwój Ochrony Karty Specjalisty Wysokiego Poziomu (Premium)
- Zwój Ochrony Smoczej Karty (Premium)
- ... oraz dużo więcej!
Możliwe wygrane na poziomie 1:
- Duży Pakiet Człowieka Rakiety
- Skrzynia z Kwiatowym Skinem Broni
- Duży Pakiet Dinozaura
- Zwój Ochrony Karty Specjalisty Niskiego Poziomu
- Zwój Ochrony Karty Specjalisty Wysokiego Poziomu
- Zwój Ochrony Smoczej Karty
- ... oraz dużo więcej!
Życzymy powodzenia podczas kręcenia Kołem Twój zespół NosTale
Source: https://gameforge.com/pl_PL/pl…07-43be-afbf-c64d66bcdf11