Display More
Üç seviyeli bu NosÇark’ta senin için Paskalya Kralı Kostüm Seti ve Mini Hayalet Kostüm Seti de dahil olmak üzere bir dolu muhteşem ödül var! 03.02. (13.00) ile 08.02. (TRS ile saat 13.00) arasında üç seviyeli çarkı çevir ve bir sürü kuvvetli eşyadan birini kazan!Üç seviyede şansBu özel çarkıfelekte seni muhteşem ödüllerin beklediği üç seviye var:
Çarkı 1. seviyede çevirme başına 20 NosDolar karşılığında çevir, dört anahtar topla ki 15 dakika boyunca şansını 2. seviyede deneyebilesin. Çok arzu edilen hazineler orada seni bekliyor ve ayrıca daha yüksek bir şansla daha iyi kazançlar elde edebilirsin. 2. seviyedeki her çevirme 65 NosDolar değerinde.
İkinci seviyede dört anahtar daha toplarsan 10 dakika boyunca 3. seviyede NosÇark’ı çevirebilirsin. Burada en yüksek şansla kazançların en değerlisini bulursun. 3. seviyedeki her çevirme 100 NosDolar değerindedir.2.
seviyede 15 dakika veya 3. seviyede 10 dakika geçirdikten sonra 1. seviyeye geri gönderilirsin ve ikinci ve üçüncü seviyelere erişmek için yeniden anahtar toplaman gerekir.
2. & 3. seviyedeki olası ödüller:
- "Çikolata Rüyası" Silah Görünümü Sandığı
- Tanrının Ürpertici Hizmetkarı Kostüm Seti
- Paskalya Kralı Kostüm Seti
- Mini Hayalet Kostüm Seti
- Düşük UK Koruma Parşömeni (Premium)
- Yüksek UK Koruma Parşömeni (Premium)
- Ejderha Kartı Koruyucu Parşömeni (Premium)
- ... ve çok daha fazlası!
1. Seviyedeki olası ödüller:
- Büyük Roketçi Paketi
- Çiçek Silah Görünümü Sandığı
- Büyük Dinozor Paketi
- Düşük UK Koruma Parşömeni
- Yüksek UK Koruma Parşömeni
- Ejderha Kartı Koruyucu Parşömeni
- ... ve çok daha fazlası!
Çarkı çevirirken şansın senden yana olmasını dileriz!
NosTale Ekibi
Source: https://store.steampowered.com…0/view/535466769966432397