EVENT - BATTLEPASS - BOSS OF MAP

• Hi,

Musím se zeptat, jak funguje úkol battlepass. A porazte 70 bossů mapy. Kteří bossové se počítají, závisí na úrovni nebo mohu zabít nízkého bosse s vysokou úrovní a to se počítá. Mohu je zabít ve skupině a bude se to počítat všem hráčům? Děkuji BezChleba

• Ahoj, jako boss mapy se počítá každý, který je na mapě vyznačen zelenou tečkou. Zabití se počítá pouze hráči, který bosse dorazí, nikoliv celé skupině.

pPx2Zj4.png

• Děkuju. Také mám dotaz ohledně battlepass raid minihry. Jaké minihry a kdy se počítají. Protože jsem opustil několik typů miniher, kde jsem získal akční body a počítaly se pouze 2/6, i když jsem je všechny dokončil .

• Jsou celkem tři minihry a na každé je třeba splnit vždy něco jiného, aby se Ti započítala jako "úspěšná". Předčasné opuštění minihry i po dosažení potřebných akčních bodů se nezapočítává.

Vyhnutí meteoru - je třeba dostat se do posledního kola, případně celou minihru vyhrát

Ovčí farma - je důležité mít po uplynutí časomíry plusové body

Obrana krále bušíků - minihru je třeba vyhrát = být ve vítězném týmu a zároveň mít alespoň 160 akčních bodů

pPx2Zj4.png

• Děkuji, ještě mám dotaz ohledně - Dokončení 5x bojové arény s alespoň 1000 body.. a otázka je o jakou arénu se jedná a kde se dá najít.. Děkuji.. Chlebák